Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση στη Ράνια για τον Θανάση

 
Περισσότεροι από 1.500 ήταν αυτοί που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργάνωσαν 30 Πολιτιστικοί Σύλλογοι το ΥποστηρίΖΩ και ο δήμος Παγγαίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ράνια» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με στόχο να βοηθήσουν την οικογένεια του 22χρονου Θανάση, ο οποίος μετά από ατύχημα που υπέστη χρειάζεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού, με δυσθεώρητη όμως νοσηλεία.

Η αλληλεγγύη «μίλησε» και μάλιστα αποδείχθηκε ότι όταν οι πολιτιστικοί σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους ακόμη και για σκοπούς ανεξάρτητους με τις συνήθεις δραστηριότητές τους πετυχαίνουν το καλύτερο. Το καλύτερο, που ξεπέρασε και τις προσδοκίες των πιο αισιόδοξων, επιτεύχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Τα μέλη και οι φίλοι όλων των συλλόγων, αλλά και απλοί δημότες που δεν δραστηριοποιούνται στους συλλόγους έδωσαν το «παρών», ενώ συγκινητική ήταν η προσφορά των οινοποιητικών επιχειρήσεων όλου του δήμου Παγγαίου που παρείχαν τα κρασιά τους, όπως και η δωρεάν διάθεση του χώρου από τον ιδιοκτήτη του. Να σημειωθεί ότι στον πολυχώρο «Ράνια» δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ οι κυρίες των συλλόγων προσέφεραν το γεύμα.

Η έκφραση αλληλεγγύης στον άτυχο νέο δεν σταματά με την εν λόγω εκδήλωση, αφού είναι σε εξέλιξη λαχειοφόρος αγορά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

 

 


 

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου